Snel zoeken

Wie zijn wij?

Morsink Bouwadvies & Makelaardij is een echt familiebedrijf.

Robby (senior) heeft na een jarenlang dienstverband bij overheden en een 10-tal jaren in de makelaardij in 2006 besloten zelfstandig een makelaarskantoor op te richten. Met zijn bouwkundige achtergrond en liefde voor landelijke en historische objecten heeft hij een schat en ervaring en kennis opgebouwd.

Rick is inmiddels alweer ruim 20 jaar actief in de Twentse vastgoedmarkt, hij is juridisch sterk onderlegd en is sinds 2015 fulltime verbonden aan de firma.

Ramon draagt eveneens het makelaarsgen en genoot een commerciele opleiding. Na werkzame periodes in de transport en logistieke sector heeft hij in 2017 besloten zich bij de familie te voegen. 

Met Morsink Bouwadvies & Makelaardij heb je een flinke dosis ervaring aan je zijde. Ons advies biedt je het gehele traject van advisering of makelaardijdienstverlening betrouwbare informatie en vooral rust.

Want met het advies van Morsink Bouwadvies & Makelaardij kun je onbezorgd beginnen met plannen maken. Of je nu een huis wilt kopen of andere plannen hebt. Er komt heel wat op je af en het is moeilijk alles te overzien. Morsink Bouwadvies & Makelaardij adviseert en begeleidt particulieren, maar ook bedrijven, in alles wat met (ver)bouwen en (ver)kopen van onroerend goed te maken heeft.

Neem contact met ons op

 

 

Sluiten

Recent bekeken