Woning verkopen?

Dromen, vreugde of verdriet. Bijzondere gebeurtenissen in het leven zorgen voor veranderingen, maar je huis verkopen doe je niet elke dag. Morsink is de makelaar met een bouwkundige insteek en kennis van zaken, die transparant de verkoop kan begeleiden.

 

Dromen, vreugde of verdriet. Bijzondere gebeurtenissen in het leven zorgen voor veranderingen, maar je huis verkopen doe je niet elke dag. Morsink is de makelaar met een bouwkundige insteek en persoonlijke benadering, die transparant een verkoop kan begeleiden.

Zo gaan we te werk:

 

Kennismaking ~ Hoor en wederhoor  

Onze deur staat voor je open, maar 1 van onze makelaars komt ook zonder moeite bij je langs. Om wensen op waarde te kunnen schatten luisteren wij aandachtig naar je verhaal. Van ons mag je deskundigheid verwachten en we leggen graag uit waar wij goed in zijn.  

 

Waardebepaling ~ 3 factoren  

Het huis, de buurt en de markt zijn de 3 factoren die de woningwaarde bepalen. Wij weten met onze expertise een huis op waarde te schatten en brengen dit realistisch en gedetailleerd voor je in kaart.  

 

Strategie Verkoopplan op maat  

Iedereen is uniek, evenals iedere woning. Een stille verkoop of zullen wij het voor jou van de daken schreeuwen? Een scherpe prijs of juist een hogere om de markt te testen? Wij maken samen met jou als verkoper een persoonlijk verkoopplan dat het best bij jouw situatie past.  

 

Presentatie ~ Je woning op z’n mooist  

Voor een goede eerste indruk is er maar één kans, wij laten je woning van de beste kant zien. Naar wens halen we alles uit de kast voor professionele fotografie, video’s of restyling. Wij zorgen ervoor dat jou woning optimaal gepresenteerd wordt. Zowel de traditionele advertising als social media worden door ons ingezet om je huis op z’n mooist onder de aandacht te brengen.  

 

Bezichtiging In oog in het hart  

Een bezichtiging is de bevestiging van concrete interesse. Geïnteresseerden nemen letterlijk een kijkje in jouw keuken, waarbij wij zorgen voor de juiste begeleiding. Pluspunten worden belicht en extra mogelijkheden nadrukkelijk onder de aandacht gebracht. Zo zorgen wij voor de hartverovering tijdens een bezoek aan jouw woning.  

 

Onderhandeling ~ Naar tevredenheid  

Een bieding is het startpunt voor iedere verkoop, maar een onderhandeling begint pas bij het plaatsen van een tegenbod. Met ons fingerspitzengefühl voor onderhandelen, adviseren en vertegenwoordigen wij jou in dit proces. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.  

 

Koopoverkomst De afspraak op papier  

Alle mondelinge afspraken leggen wij in een de koopovereenkomst voor je vast. Na ondertekening door beide partijen is de verkoop officieel en na verloop van 3 dagen bedenktijd definitief.  

 

Transportakte De echte overdracht  

Een notaris maakt een transportakte op en deze nemen wij samen met je door. Om aan te tonen dat er volgens afspraak wordt geleverd doen we een laatste inspectieronde. En tot slot begeleiden wij je bij de notaris bij de eigendomsoverdracht.  

 

Begeleiding ~ Wij zijn er voor jou  

Wij onderhouden tijdens het verkooptraject regelmatig contact met je. De ontwikkelingen in de markt houden wij nadrukkelijk in de gaten. Wij temperen waar nodig je ongeduld, maar adviseren je op het juiste moment extra aandacht te vestigen op jouw huis om de verkoop te bevorderen.  Wanneer je met een vraag zit, zijn we er ook buiten kantooruren of in het weekend voor jou.

Hebben wij nieuwsgierigheid gewekt? 

Neem contact op Meld je woning aan