Huis kopen?

'Samen' als basis voor de succesvolste aankoop. Jouw droomhuis kopen wij met onze expertise altijd voor de laagste prijs. Courtage, vast tarief of op basis van een prestatiebonus tussen vraagprijs en koopsom. Een gedeeld belang is ons startpunt voor de beste onderhandeling.

Zo gaan we graag voor je aan de slag!

Kennismaking ~ Koffie, dé klik, wensen en behoeften

Je hebt je droomhuis gevonden of wil graag weten wat de woningmarkt te bieden heeft. Bij Morsink nemen wij graag de tijd voor je om onder het genot van een bak koffie kennis met jou en je wensen en behoeften te maken. Voor ons is dé klik essentieel om voor jou jouw droomhuis met de beste voorwaarden te bemachtigen. Op ons kantoor ben je van harte welkom of we komen graag naar je toe.

 


Marktverkenning ~ Dromen, van inventarisatie naar realisatie

Als VBO-makelaar weten wij wat er te koop is. We brengen naar aanleiding van de kennismaking in beeld wat je opties zijn. Of wanneer je oog op een woning gevallen is, houden we een spiegel voor en tonen we alternatieven. Wij zetten alles op een rijtje, zodat de juiste match gemaakt wordt.

 


Strategie ~ Aankoopplan op maat

Een huis kopen is een spel met grote financiele en emotionele belangen. Moet er snel gehandeld worden of moet de verkopende partij juist rustig benaderd worden. Hier begint het tactische spel, waarin wij zorgen voor de beste kaarten.

 

Woninginspectie ~ Met het oog van de bouwkundig specialist

Als bouwkundig makelaar lopen wij (samen met jou) de woning helemaal na tijdens een bezichtiging. De bouwkundige staat van het huis wordt van top tot teen gecontroleerd en hiervan worden de plus en minpunten in kaart gebracht. 

 

Juridische controle ~ Ons gevoel voor de kleine lettertjes

Wij zetten onze deskundigheid in en pluizen alle documenten van het object voor je na. Wij kijken over je schouder mee met je onderzoeksplicht en zorgen ervoor dat de addertjes onder het gras zichtbaar worden.


Onderhandeling ~ De beste prestatie is onze motivatie

Je hebt (met onze hulp) een weloverwogen keuze gemaakt. Hier laten wij onze tanden zien, we gaan de onderhandelingen scherp in en bijten ons erin vast. Hoe beter wij voor jou onderhandelen, hoe hoger onze beloning. Met deze win-win situatie zorgen wij voor de allerlaagste prijs. Wij hebben geen vast tarief of courtage, maar zorgen zo voor het beste resultaat. 

 

Koopakte controle ~ Handtekening met vertrouwen

Wij nemen de koopakte voor (of met) je door en controleren of hetgeen overeengekomen is op de juiste manier is beschreven. Wij zorgen ervoor dat alle oneffenheden worden gladgestreken, zodat je vol vertrouwen de overeenkomst kunt ondertekenen.

 

De laatste ronde ~ De droom wordt werkelijkheid

Wij doen (samen met jou) voor de overdracht een laatste inspectieronde door je nieuwe woning en begeleiden je bij de notaris. Zodat je met een gerust  hart de laatste stap over de drempel van je nieuwe droomhuis zet.

Wil je het onderste uit de kan? 

Neem contact op