Morsink
Morsink

Snel zoeken

Wie zijn wij?

Morsink Bouwadvies & Makelaardij is een echt familiebedrijf.

Robby heeft na ruim 25 jaar dienstverband bij overheden en vervolgens enkele jaren in de makelaardij in 2006 besloten een zelfstandig makelaarskantoor op te richten. Met zijn bouwkundige achtergrond en liefde voor landelijke en historische objecten heeft hij een schat aan kennis en ervaring opgebouwd.

Rick is inmiddels ruim 20 jaar actief in de Twentse vastgoedmarkt, hij is juridisch sterk onderlegd, en is sinds 2014 als makelaar en taxateur verbonden aan het kantoor in Goor.

Ramon draagt eveneens het makelaarsgen en genoot een commerciele opleiding. Na werkzame periodes in de transport en logistieke sector is hij in 2017 verbonden aan Morsink Bouwadvies & Makelaardij.

Met Robby, Rick en Ramon biedt Morsink Bouwadvies & Makelaardij een flinke dosis aan ervaring. Ons advies biedt je het gehele traject van advisering of makelaardijdienstverlening betrouwbare informatie en vooral rust.

Want met het advies van Morsink Bouwadvies & Makelaardij kun je onbezorgd beginnen met plannen maken. Of je nu een huis wilt kopen of andere plannen hebt. Er komt heel wat op je af en het is moeilijk alles te overzien. Morsink Bouwadvies & Makelaardij adviseert en begeleidt particulieren, maar ook bedrijven, in alles wat met (ver)bouwen en (ver)kopen van onroerend goed te maken heeft.

Neem contact met ons op

VBO
Morsink Bouwadvies & Makelaardij is aangesloten bij VBO, vereniging van makelaars en taxateurs. Een actieve brancheorganisatie met ruim 1.200 betrokken ondernemers. Om lid te zijn van VBO, moet je als makelaar en taxateur in het bezit zijn van de juiste papieren, je kennis permanent op peil houden en uiteraard gecertificeerd zijn. Dankzij meerdere kennisbijeenkomsten in het jaar en verplichte Permanente Educatie blijven we up-to-date van de vastgoed- en woningmarkt. Zodat we onze klanten de kwaliteit en dienstverlening kunnen bieden die zij verwachten. VBO leden beschikken over een database met historische en actuele woninginformatie. Deze informatie zorgt ervoor dat een VBO-makelaar en taxateur haar klanten van goed advies kan voorzien, deze kan onderbouwen en sterker staat in de onderhandeling.

Klanten kunnen ervan uitgaan dat een VBO-makelaar en taxateur deskundig is en zich als een goed opdrachtnemer gedraagt. Denk hierbij aan het opmaken van een correcte verkoopadvertentie, het ontvangen van potentiële kopers of huurders, het voeren van gedegen onderhandelingen en het wijzen op bepaalde risico’s. Is er onverhoopt toch een klacht of is er een geschil ontstaan met een makelaar of taxateur? Dan is hiervoor de onafhankelijke Geschillencommissie Makelaardij (SGC) en het onafhankelijk Tuchtcollege Makelaardij Nederland (TMCNL). Daarnaast zijn VBO-leden verplicht om zich te verzekeren tegen schade door beroepsfouten. Dit is ook van de klant.

Meer weten over VBO? Ga naar www.vbomakelaar.nl

Samen sterker. Daar gaan wij voor. 

Laatste nieuws