Woningwaarde weten?

Laat dromen de vrije loop, kijk rustig op internet en laat je inspireren wat de mogelijkheden zijn bij een verbouwing of juist met een nieuwe woning. Eigenlijk wil je dan gelijk weten wat je eigen huis waard is. Wij zijn er in de regio Twente gespecialiseerd waardes van woningen in kaart te brengen. Met een gratis waardebepaling doen we dit nauwkeurig van dichtbij en met een taxatie gedetailleerd deskundig. 


Gratis Waardebepaling ~ Nauwkeurig van dichtbij  

Om nauwkeurig een waarde van een huis te bepalen komen wij jouw huis graag van dichtbij bekijken. Onze makelaar komt bij je langs en ziet bijzondere pluspunten van jouw woning niet over het hoofd. Waar jij aan gewend bent, valt ons eerder op. Geheel gratis geven wij nauwkeurig aan wat jou woning op zal brengen in deze snel veranderde markt. Als bouwkundig makelaar geven we indien gewenst daarnaast vrijblijvend aan wat de planologische mogelijkheden zijn van uw woning.

Ga voor een gratis waardebepaling

 

Taxatie ~ Gedetailleerd deskundig

Bij overlijden (boedelverdeling), echtscheiding (boedelscheiding), af- (aankoop) of oversluiten (verbouwing) van een hypotheek is een deskundig oordeel van een gecertificeerd taxateur belangrijk. Wij zijn aangesloten bij het NRVT en NWWI. Tegen een zeer scherp tarief stellen wij een gedetailleerd taxatierapport voor je op.

Vraag direct een taxatie aan