Morsink
Morsink

Snel zoeken

Welkom bij Morsink Bouwadvies & Makelaardij. Met onze brede expertise op het gebied van bouwadvies en makelaardij denken wij graag met je mee. We helpen je graag bij de aankoop en verkoop van een woning, maar ook bij de verschillende mogelijkheden rondom een bestaand pand geven we je graag goede raad of juist nieuwe inzichten door middel van een bouwtechnische keuring.

Met onze jarenlange ervaringen op het gebied van vastgoed adviseren wij graag wanneer het gaat om jouw toekomstdromen. Een verbouwing, aankoop of verkoop van een woning vraagt om een persoonlijke aanpak door een makelaar die bereid is net dat stapje extra voor jou te willen zetten. Bij ons bepaal jij en sta jij in het middelpunt!

Onze kernwaarden zijn: samenwerken, vertrouwen, transparantie, kennis, luisteren en rust bewaren.

Hebben we een match met elkaar? Maak vrijblijvend telefonisch een afspraak op 0547- 261795 of kom een langs op ons kantoor aan de Grotestraat 80 in Goor. Natuurlijk zijn wij ook per mail bereikbaar: info@morsink.nl

Morsink Bouwadvies & Makelaardij
De makelaar met bouwkundige insteek is bij uitstek uw adres voor taxaties, bouwtechnische keuringen, verkoop- en aankoopbegeleiding.

 

Neem contact op

Huis kopen?

'Samen' als basis voor de succesvolste aankoop. Jouw droomhuis kopen wij met onze expertise altijd voor de laagste prijs. Een courtage, vast tarief, of op basis van een prestatiebonus tussen vraagprijs en koopsom staan wij jou graag bij. Een gedeeld belang is ons startpunt voor de beste onderhandeling.

Zo gaan we te werk

Huis verkopen?

Dromen, vreugde of verdriet. Bijzondere gebeurtenissen in het leven zorgen voor veranderingen, maar je huis verkopen doe je niet elke dag. Morsink is de makelaar met een bouwkundige insteek en kennis van zaken, die transparant de verkoop kan begeleiden.

Zo gaan we te werk

Woningwaarde?

Laat dromen de vrije loop, kijk rustig op internet en laat je inspireren wat de mogelijkheden zijn bij een verbouwing of juist met een nieuwe woning. Eigenlijk wil je dan gelijk weten wat je eigen huis waard is. Wij zijn er in de regio Twente in gespecialiseerd waardes van woningen in kaart te brengen. Met een gratis waardebepaling doen we dit nauwkeurig van dichtbij en met een taxatie gedetailleerd en deskundig.

Zo gaan we te werk