Morsink
Morsink

Erve Jachtlust

Markeloseweg, 7471 JG, Goor Project website
van € 599.600,- tot € 799.400,- v.o.n.

Beschrijving

Erve Jachtlust, waar landelijk leven en modern wonen samenkomen

Eigentijds met oog voor historie
In 1849 kocht Jan Hendrik Lodeweges van de marke Herike een stukje heidegrond, waarop hij een boerderij met schuur stichtte. Van landbouw evolueerde het pand door de generaties heen tot een horecagelegenheid genaamd Jachtlust. Met de plannen voor ‘’Erve Jachtlust” gaan we terug naar het begin, waarbij de focus gelegd wordt op de prachtige uitstraling van een Twents boerenerf. Het eigentijdse hoofdgebouw, een moderne T-boerderij, bestaat uit 2 afzonderlijke woningen, terwijl de schuurwoning samen met de bestaande woning een harmonieus geheel vormt op het erf.

Ligging
Aan de voet van de Herikerberg ontmoet natuurlijke schoonheid het landelijk leven. De Herikerberg en het uitgestrekte glooiende landschap biedt niet alleen een prachtig decor voor deze nieuw te bouwen schuurwoning, maar is ook een uitnodiging voor avontuurlijke ontdekkingen. Verken de kronkelende paden, adem de frisse lucht en laat je inspireren door de ongerepte schoonheid van het landschap.

Goor, een charmant stadje nabij Erve Jachtlust, voegt een vleugje levendigheid toe aan het landelijke karakter. Hier vind je gezellige cafés, lokale winkels, scholen en alle sportfaciliteiten. De combinatie van rustieke omgeving en nabijheid van voorzieningen maakte deze locatie perfect voor diegene die het beste van beide werelden wil ervaren.

Duurzaam Wonen
Vanzelfsprekend wordt deze woning gebouwd volgens de huidige norm: zonder gasaansluiting oftewel all-electric. In de woning wordt een warmtepomp en zonnepanelen geplaatst om zoveel mogelijk in de eigen behoeften te voorzien. De woning krijgt een prachtige moderne uitstraling en voldoet aan alle eisen van ventilatie, isolatie en duurzaamheid.

Met een woning op “Erve Jachtlust” kies je hierdoor voor kwaliteit en zijn de woningen gericht op de toekomstige woonwensen. Door de hoge isolatiewaarde gaat er in de winter weinig warmte verloren en blijft het bovendien in de zomer heerlijk koel. Ook de ventilatie is goed geregeld; er is voldoende frisse luchttoevoer zonder last te ondervinden van tocht. De vloerverwarming levert gelijkmatige, comfortabele warmte waarbij de energie zelf wordt opgewekt.

Kortom een unieke locatie waaraan met deze woningen een prachtige invulling wordt gegeven. Wil je liever zelf een huis laten ontwerpen? Wij denken dan graag met je mee, want hier is van alles mogelijk. Kan niet, bestaat niet!
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Woonoppervlakte 155-170 m²
Perceeloppervlakte 750-1.900 m²
Inhoud 550-650 m³
Aantal woningen 3
Datums
Start bouw Winter 2023
Start oplevering Najaar 2024
+ Lees meer

Objecttypen

Achterhuis Moderne Woonboerderij

€ 599.600,- v.o.n.
Woonoppervlakte 155 m²
Perceeloppervlakte 750 m²
Inhoud 550 m³
Aantal woningen 1
Start bouw Winter 2023
Start oplevering Najaar 2024

Voorhuis Moderne Woonboerderij

€ 699.800,- v.o.n.
Woonoppervlakte 170 m²
Perceeloppervlakte 1.000 m²
Inhoud 650 m³
Aantal woningen 1
Start bouw Winter 2023
Start oplevering Najaar 2024

Vrijstaande Schuurwoning

€ 799.400,- v.o.n.
Woonoppervlakte 175 m²
Perceeloppervlakte 1.900 m²
Inhoud 600 m³
Aantal woningen 1
Start bouw Winter 2023
Start oplevering Najaar 2024