Beschrijving

Ben jij op zoek naar een vrijstaande woning met een grote tuin? Kom dan eens een kijkje nemen bij deze jaren '60 woning aan de Tolweg 34! Het huis is gelegen op een fraaie hoeklocatie en beschikt onder andere over een ruime vrijstaande garage, drie slaapkamers, een woonkamer met sierlijke erker en een forse bijkeuken (achter de woning). 

De prettige woonomgeving nabij het centrum is ideaal. Supermarkten, scholen en de terrassen van de lokale horeca zijn op loopafstand, daarnaast fiets (of loop) je vanaf de woning rechtstreeks de Markelose Esch op waar je je binnen enkele honderden meters tussen de gele akkers en groene weiden begeeft.

Deze woning heeft mede door de enorme kavel van 478 m² veel potentie. Uiteraard dient er zo'n kleine 60 jaar na de bouw wel het een en ander verbeterd, geüpdate en geïsoleerd te worden maar over het algemeen is de basis van dit huis in orde en is het een prachtige plek om verliefd op te worden. Alle reden dus om snel een afspraak te maken voor een bezichtiging!

Indeling

Overdekte entree, hal met toilet, trapopgang en kelderkast, dichte keuken met aangrenzend de bijkeuken en toegang tot de met sierlijk erker uitgebouwde woonkamer.

Eerste verdieping

Overloop, slaapkamer 1, slaapkamer 2, slaapkamer, slaapkamer 3 met toegang tot het forse balkon over de gehele voorzijde, badkamer douche en wastafel. Alle vertrekken op de 1e verdieping zijn voorzien van vaste kast.

Tweede verdieping

Ruime bergzolder met vlizotrap toegankelijk

Balkon

De woning is aan de voorzijde met een erker uitgebouwd met eveneens een overkapping boven de entree, hierboven bevindt zich over de volledige breedte van de woning het balkon dat de woning extra smoel geeft.

Tuin

De tuin aan de voorzijde is fraai aangelegd en altijd keurig onderhouden, maar wanneer je de achterom loopt wordt je verrast door de enorme ruimte en mogelijkheden die dit object te bieden heeft. Bijkomend pluspunt, de royal achtertuin bevindt zich op het zonnige zuiden.

Bijzonderheden

- bouwjaar 1964
- mooie ruime hoekkavel van 478 m²
- op loopafstand van het centrum
- eveneens nabij het buitengebied
- ruime vrijstaande garage
- legio (uitbreidings-)mogelijkheden
- volledig naar eigen wens in te richten

Kenmerken