Beschrijving

Dit is een hele mooie!

Net iets verder van de weg gelegen, beschut tussen de begroeiing staat deze keurige recreatiewoning met vrijstaande berging. Dit chalet is de afgelopen jaren volledig vernieuwd met onder andere een frisse badkamer,  een nieuwe keuken en een pelletkachel in de woonkamer die een flinke bijdrage levert aan lage stookkosten. Vanuit de woonkamer komt u via de openslaande deuren terecht op de fraai gerealiseerde hardhouten vlonder. De tuin is mooi aangelegd en u kunt hier genieten van veel privacy op dit heerlijk rustige stekje middenin het bos.

Buitencentrum Hessenheem ligt aan de voet van natuurgebied de Herikerberg nabij het Twentse dorp Markelo. Markelo staat bekend om zijn uitgestrekte bossen, fiets- en wandelroutes en met in haar omgeving de vele monumentale landerijen. Het park zelf beschikt over een groot aantal voorzieningen waaronder een eigen openluchtzwembad, lunchroom, wasserette en de culinair hoogwaardige bistro de Loep.

Het betreft hier een huurkavel met behoud van standplaats, U koopt dus enkel de recreatiewoning en tuinhuisje dat voor eigen gebruik aangewend dient te worden. Het voordeel hiervan is dat u hierdoor Vrij Op Naam koopt en er geen bijkomende kosten zijn.

Indeling

Entree; keuken met diverse inbouwapparatuur en opstelplaats voor de (nieuwe!) geiser; woonkamer met openslaande tuindeuren naar de hardhouten vlonder, slaapkamer 1 met 2 enkele bedden, badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel; slaapkamer 2 met ruime vaste kastenwand.

Tuin

De tuin rondom is voorzien van diverse beplanting, daarnaast beschikt het over een aantal zitjes waar u zowel in zon of schaduw heerlijk kunt vertoeven. Verder staat er in de tuin een houten berging, praktische plek voor de wasmachine en natuurlijk handig voor uw E-bike en tuingereedschap. Voorop het perceel kunt u de auto kwijt op de bijbehorende parkeerplek voor de deur.

Bijzonderheden

- Fraaie moderne recreatie woning
- Vernieuwde badkamer
- Vernieuwede keuken
- Duurzame verwarming met pelletkachel
- Ruim (gehuurd) perceel van circa 350 m2
- Fraai aangelegde tuin met veranda en verhard terras
- Riante berging
- Kosten jaarplaats € 1990 
- Compleet gemeubileerd aangeboden
- Vrij op naam is geen overdrachtsbelasting!

Kenmerken