Beschrijving

Een van de fraaiste locaties van de gemeente Hof van Twente in de buurtschap Stokkum Oost. In het licht glooiende en groene landschap met houtwallen, weiden, bossen en de monumentale Saksische boerderijen ligt deze semi-bungalow met bijgebouwen op een zeer uniek locatie, waar u echt van de privacy en de rust kunt genieten. Deze ruime kavel van 2.920 m² met boomgaard, terrassen en uitzicht over de glooiende essen is magnifiek en u zult het ervaren tijdens de uitgebreide bezichtiging.

Indeling

Entree/hal met vaste hardhouten trap naar de 1e verdieping; meterkast; slaapkamer 1 voorzien van vaste kasten; badkamer voorzien van douche en wastafel; toiletruimte; kleine slaapkamer 2; ruime woonkamer voorzien van een gasgestookt openhaardje, provisiekast; keuken voorzien van RVS spoelbak, eenhandsmengkraan, 4-pits gaskooktoestel, afzuigkap en voldoende onder en bovenkasten; portaal voorzien van een opstelplaats voor wasmachine, HR CV ketel en wastafel.

Eerste verdieping

Ruime overloop; bergkast; slaapkamer 3 en 4 zijn voorzien van vaste kasten; slaapkamer 5.

Tuin

De zeer ruime tuin is voorzien van een appelgaard met de volgende vruchtbomen onder andere (gele) pruimenboom, walnotenbomen en hazelaars. Verder is de tuin voorzien van diverse pergola's, buitenverlichting, buitenkraan, bloemenkas en een schitterende plataan. Het zeer ruime perceel voorzien van een tweetal inritten is uitermate geschikt voor het realiseren van een nieuwbouwwoning met de aanleg van vijverpartijen en er zijn ruime parkeermogelijkheden op eigen perceel.

Bijzonderheden

De garage berging van circa 30 m² is uitgevoerd in halfsteens metselwerk en met een keramisch pan gedekt. De ruime schuur van circa 80 m² is uitgevoerd in halfsteens metselwerk en gedekt met ABC golfplaten. Het perceel is verder voorzien van een dubbel inrit. De woning is op de begane grond rondom voorzien van rolluiken en is voorzien van een zadeldakconstructie gedekt met een keramisch (Tule du Nort) pan.

Kenmerken