Omschrijving

Verscholen tussen het groen

Aan de rand van de bebouwde kom van Beckum ligt deze forse vrijstaande woning met vrijstaande garage/berging.

Eenmaal binnen is de woning verrassend ruim. Het huis is in 1990 gebouwd en in 2001 aan de achterzijde ongeveer 6 meter uitgebouwd over de volledige breedte, waarbij eveneens de eerste en tweede verdieping groter zijn geworden. Door de uitbreiding zijn de kelder met sauna, de ruime leefkeuken, het overdekt terras en 2 zeer ruime slaapkamers ontstaan.

Deze ruime vrijstaande woning is uniek gelegen, vanuit de tuin loopt u zo het buitengebied in. Rondom is de tuin met 893 m² op zichzelf al erg fors, maar door het gemeentelijk groen naast de woning is deze qua gevoel nog royaler, zeker met de vergezichten over de weilanden aan de achterzijde. De garage/berging  is voorzien van een verdieping en hierdoor zowel geschikt als opslag of als hobbyruimte.

Indeling

Entree/hal met vaste trapopgang naar de eerste verdieping, toilet, kantoor met vaste kastenwand, portaal, bijkeuken, riante woonkamer met zowel zicht op de tuin aan de voorzijde, de zijkant als de achtertuin, ruime leefkeuken met toegang tot tuin/terras, vaste trap naar kelder.

Eerste verdieping

Ruime overloop met vaste kast, vaste trapopgang naar tweede verdieping, badkamer met ligbad, douche en toilet, 3 slaapkamers, waarvan 2 zeer ruim met vaste kastenwand en toegang tot loggia/balkon.

Tweede verdieping

Ruime zolderverdieping met aan de korte zijdes vaste kasten, CV-ruimte.

Overige verdiepingen

KELDER:
Ruime proviandkelder, sauna met douche.

Tuin

De tuin rondom de woning biedt erg veel mogelijkheden. Aan de achterzijde is de tuin toegankelijk vanuit het Eekendiekske en is een inrit met afsluitbaar hek aanwezig. De tuin wordt aan rechterzijde begrensd door gemeentelijk groen met een aantal bomen die in de zomer voor de nodige beschutting zorgen. Het overdekte terras is afsluitbaar met rolluiken en biedt zowel in de zomer als winter een ideale mogelijkheid om buiten te vertoeven.

Bijzonderheden

- ruim perceel met 893 m² 
- verrassend ruim woonhuis van ruim 850 m³
- losstaande garage/berging over 2 verdiepingen
- riante kelder
- sauna met wasruimte
- recent vernieuwde badkamer
- 2 riante slaapkamers met toegang tot balkon
- vanuit woning en tuin zicht op groen en buitengebied
- bijzonder vrij gelegen

Kenmerken