Property photo 0 - Zonnebloemstraat 18, 7471 AV Goor Property photo 1 - Zonnebloemstraat 18, 7471 AV Goor Property photo 2 - Zonnebloemstraat 18, 7471 AV Goor
Te koop: Zonnebloemstraat 18, 7471 AV Goor
Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
Perceeloppervlakte 224 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 112 m²
€ 239.000,- v.o.n.
Verkocht

Algemeen

In nieuwbouwplan de Constantijnhof in Goor komen aan de Zonnebloemstraat 2 blokken met elk 2 woningen. De 4 woningen zijn niet alleen diep, maar ook erg breed van opzet. Hierdoor zijn er verschillende indelingsvarianten mogelijk. De woonkamer aan de voorzijde, of achterzijde en zelfs de mogelijkheid om beneden te slapen en baden. De tuin op het zuiden maken deze woning af. Bedenk zelf welke indeli... Meer informatie
 • Kenmerken
  Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
  Bouwperiode 2016
  Status Verkocht
  Aangeboden sinds Maandag 15 augustus 2016
  Alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05555
Koopsom € 239.000,- v.o.n.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 15 augustus 2016
Laatste wijziging Maandag 21 augustus 2017
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwperiode 2016
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 224 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 112 m²
Inhoud 429 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 3 (waarvan 1 slaapkamer)
Locatie
Type Voortuin
Oriëntering Noorden
Staat Dient nog te worden aangelegd.
Tuin 2 - Type Achtertuin
Tuin 2 - Hoofdtuin Ja
Tuin 2 - Oriëntering Zuiden
Tuin 2 - Heeft een achterom Ja
Tuin 2 - Staat Dient nog te worden aangelegd.
Energieverbruik
Energielabel A++
CV ketel
Combiketel Ja
Uitrusting
Tuin aanwezig Ja
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

In nieuwbouwplan de Constantijnhof in Goor komen aan de Zonnebloemstraat 2 blokken met elk 2 woningen. De 4 woningen zijn niet alleen diep, maar ook erg breed van opzet. Hierdoor zijn er verschillende indelingsvarianten mogelijk. De woonkamer aan de voorzijde, of achterzijde en zelfs de mogelijkheid om beneden te slapen en baden. De tuin op het zuiden maken deze woning af. Bedenk zelf welke indelingsvariant het beste bij u past! Waarschijnlijk zijn dit de meest verrassende woningen van het plan.

Bijzonderheden

Het plan de Constantijnhof omvat een grote variatie aan woningen. Bent u een starter op de woningmarkt die zijn eerste huis koopt, heeft u reeds een gezin, of denkt u aan de toekomst waar alle voorzieningen op één woonlaag moeten zitten? Voor iedereen is er een geschikte woning te koop.

Plan de Constantijnhof ligt in het centrum van Goor. Alle voorzieningen zijn op loopafstand. Zoals medisch centrum ‘de Oliphant’, openbaar vervoer (trein en bus), gemeentehuis, bibliotheek en winkels. Het plan is opgezet vanuit een visie dat de voorzijde, waar de kerk, dienstverlening en een aantal appartementen komen, een tegenwicht vormt tegenover het medisch centrum. Door de kerk er recht tegenover te positioneren ontstaat er een soort ‘Poort’ naar het centrum van Goor. Achter dit gebouw komt een echt hofje, waarin alleen bestemmingsverkeer komt. Door de gekozen opzet is er een grote mate van privacy en is het heerlijk rustig wonen.
De woningen voldoen aan de laatste eisen op het gebied van energie en comfort. Alle woningen hebben een A++ label voor erg energiezuinig. Zuinige woningen met veel licht zorgen voor een prettig klimaat om in te wonen. De woningen worden met duurzame materialen gebouwd en zullen zoveel mogelijk onderhoudsarme materialen bevatten. De opzet van de woningen is eigentijds. De plattegronden zijn geschikt voor elke doelgroep en waar gewenst kunt u hier zelf veranderingen in aanbrengen. Tevens zijn de woningen compleet. Ze worden opgeleverd inclusief badkamer, toilet en keuken.

Ruime keuzemogelijkheden
De woningen zijn met de grootst mogelijke zorg ontworpen en zijn efficiënt ingedeeld. Als u echter een andere indeling wenst, dan is dat bespreekbaar. Verder zijn er vele opties mogelijk. Het totale nieuwbouwplan bestaat uit 40 woningen, 3 appartementen, dienstverlening en een kerk. Op de volgende pagina’s gaan we dieper in op de diverse types woningen. De appartementen en dienstverlening komen op een later moment in de verkoop.

Voor koopsommen van de diverse woningen verwijzen wij naar de brochure.

Foto's

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Inloggen

Inloggen op mijn Morsink Bouwadvies & Makelaardij. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken