Omschrijving

Rustieke locatie 

Aan de rand van woonwijk de Whee staat deze 2-onder-1-kapwoning met zeer veel vrijheid rondom. Op een prachtige stek is midden jaren '70 deze woning gerealiseerd en na de eeuwwisseling gelijkvloers uitgebouwd met een riante tuinkamer en gelijkvloerse badkamer. 

Het huis heeft beschikking over veel lichtinval vanuit alle hoeken, waardoor de woning veel sfeer ademt. De keuken met aangrenzende doorzonkamer geven een ruimtelijk en open karakter, terwijl men zich in de tuinkamer heerlijk kan terugtrekken voor werk of hobby.

De woning is uniek gesitueerd op een prachtig hoekperceel van 417 m² eigen grond. De achtertuin grenst aan een parkachtig aangelegde speelweide, terwijl je vanaf de voorzijde uitzicht hebt over de bomenrij in de Bijnsstraat.

Indeling

Overdekte entree/hal met gaderobe en meterkast, badkamer met wastafel, toilet en douche, bijkeuken, keuken, woonkamer met open trapopgang, tuinkamer

Eerste verdieping

Vide/overloop met vlizotrap naar de 2e verdieping, slaapkamer 1, slaapkamer 2, badkamer ligbad/douche, toilet en wastafel, slaapkamer 3.

Tweede verdieping

CV-ruimte, bergruimte

Tuin

De tuin aan de voorzijde is gelegen op het Noordwesten. De fraai aangelegde achtertuin is bijna rondom vrij toegankelijk en biedt maximale rust en privacy in een bosrijke omgeving.

Bijzonderheden

- Unieke ligging
- Bosrijke omgeving
- Riant perceel van 417 m²
- 3 slaapkamers 
- Riante tuinkamer (ook geschikt als slaapkamer)
- Extra badkamer op de begane grond
- Riant gelijkvloers woonoppervlak
- Prachtige lichte doorzonkamer

Kenmerken