Beschrijving

Spoorstraat 32 Goor

Deze stijlvolle jaren '30 woning is opvallend ruim, heeft prachtige karakteristieke eigenschappen en staat aan de rand van het centrum! De woning heeft maar liefst 5 slaapkamers. alle ruimte voor een beweeglijk gezin met opgroeiende kinderen.  Het huis beschikt verder over een fijne keuken en 3 afzonderlijke woonkamers waarin diverse authentieke details terugkomen. Onder andere paneeldeuren, een mooie erker, glas in lood, houten vloeren en plafondbalken maken dit tot een super sfeervol thuis, dat ook door ruime toiletruimte beneden en badkamer boven uiterst comfortabel is. De besloten onderhoudsarme achtertuin op het westen is via de achterom toegankelijk en voorzien van een houten berging en overkapping.

Deze ruime woning met een woonoppervlak van ca 140 m2 met eigen parkeerplek voor deur, ligt op loopafstand van trein- en busstation, medisch centrum en natuurlijk het gezellige centrum van het stadje Goor met alle denkbare voorzieningen.

Indeling

Overdekte entree, hal met trapopgang, provisiekast meterkast en toegang tot de kelder, woonkamer, eetkamer en serre, keuken, bijkeuken en toiletruimte met toilet en urinoir.

Eerste verdieping

Overloop, slaapkamer 1 met vaste kast, slaapkamer 2 met vaste kast, slaapkamer 3 met wastafel en badkamer met douche bad, 2 wastafels en toilet.

Tweede verdieping

overloop met toegang tot 2 slaapkamers

Overige verdiepingen

De woning heeft verder nog de beschikking over een kelder en een vliering.

Tuin

De besloten onderhoudsarme achtertuin is gelegen op het westen en is via de achterom toegankelijk, verder staat er nog een houten berging met overkapping en is er stroom en water.

Bijzonderheden

- bouwjaar 1939
- 5 slaapkamers
- 3 woonkamers 
- authentieke details
- centrale ligging
- nabij (bus-)station
- onderhoudsarme achtertuin
- 140 m2 woonoppervlak

Kenmerken