Beschrijving

Deze keurige twee-onder-een-kapwoning met lange oprit en vrijstaande garage is gelegen aan een ruim opgezette straat in een kindvriendelijke woonwijk. Voor de starter of doorstromer met kinderen is dit het ideale gezinshuis. De woning beschikt beneden over een ruime Z-vormige woonkamer en moderne keuken met alle gewenste apparatuur. Boven zijn er in totaal 4 slaapkamers. De badkamer is onlangs vernieuwd.

Erg prettig aan deze woning zijn de diepe tuinen, zowel aan de voor als achterzijde geeft dit het huis veel privacy en is er op ieder moment van de dag wel een plekje in de zon of schaduw te vinden. Het centrum is snel bereikbaar, het speelveld bevind zich voor de deur en  scholen en sportvoorzieningen zijn op loopafstand. 

Ben jij net zo enthousiast als wij? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.

Indeling

Entree, hal met trapopgang, garderobe-nis, meterkast ent toiletruimte, Z-vormige woonkamer, keuken met diverse inbouwapparatuur

Eerste verdieping

Overloop, badkamer met inloopdouche, toilet, wastafel met meubel en designradiator, slaapkamer 1 met vaste kasten en toegang tot het balkon aan de voorzijde, slaapkamer 2 met vaste kasten, slaapkamer 3

Tweede verdieping

Overloop met toegang tot berging en stook- / wasruimte, slaapkamer 4

Balkon

Het balkon aan de voorzijde geeft een doorkijk door de gehele straat, die speels en ruim is opgezet

Tuin

De diepe tuin aan de voorzijde is met een aantal borders met beplanting onderhoudsarm aangelegd. Naast de voortuin bevindt zich die lange eigen oprit waar met gemak 4 auto's passen.

De tuin aan de achterzijde is eveneens verrassend ruim, omdat dit het langste perceel van de straat is. Hier zijn diverse terrassen aangelegd, zowel in zon als overdekt. De tuin heeft via een poort een achterom tussen de woning en de ruime vrijstaande garage.

Bijzonderheden

- Bouwjaar 1973
- Lichte keuken voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur
- Ruime kavel met diepe voor- en achtertuin
- Lange oprit, waar met gemak 4 auto's passen
- Onlangs vernieuwde badkamer
- 4 slaapkamers
- Ruime vrijstaande garage 
- Begin 2023 beschikbaar

Kenmerken