Beschrijving

Oldenkottebrink 77, Enschede

Wat een mooie rustige locatie! In een prachtige groene omgeving aan de rand van de Wesselerbrink Zuidoost staat deze geschakelde patiobungalow met inpandige garage. Het volledig gelijkvloerse woonhuis met een totaal oppervlak van 150 m² (!) beschikt onder andere over een 3-tal slaapkamers, frisse badkamer en een royale en open leefruimte waarbij de woonkamer en keuken nauw met elkaar in open verbinding staan. 

Het huis is gelegen op een fraai hoekperceel van maar liefst 482 m² eigen grond, aan een autoluw hofje dat grenst aan het Stoinksbeekpark. Daarnaast zijn ook het Wesselerbrinkpark, het Stroinkspark en Wandelgebied Smalenbroek op loopafstand, waardoor u hier als rust- en natuurliefhebber optimaal aan uw trekken komt. Het bruisende stadsleven is vanaf hier niet ver weg: met de fiets bent u in 15 minuten op de oude markt, terwijl een winkelcentrum Enschede Zuid, diverse scholen en sportfaciliteiten op loopafstand zijn.

Wilt u de 2e bewoner (!) worden en hier uw droomhuis realiseren? Kom dan snel eens kijken, een afspraak is zo gemaakt.

Indeling

Entree, hal met toegang tot woonkamer/keuken en inpandige garage, gang met diverse bergruimte en toegang tot toilet, badkamer en de 3 slaapkamers.

Tuin

De besloten achtertuin gesitueerd op het westen is zowel via keuken als gang bereikbaar. De grote tuin aan de voorkant met diverse bomen en vaste beplanting creëert veel privacy in de woning en zorgt daarnaast met de lange oprit voor voldoende parkeermogelijkheid op eigen terrein.

Bijzonderheden

- bouwjaar 1969
- volledig gelijkvloerse woning
- besloten achtertuin
- ruim eigen perceel
- heerlijke rustige groene omgeving
- gemakken van de stad binnen handbereik
- eerste bewoners

Kenmerken