Beschrijving

Wil jij graag verhuizen, maar wacht jij op die ideale tussenwoning in een geliefde wijk? Dan zou dit wel eens een leuk huis voor jou kunnen zijn! Wij geven je graag de gelegenheid om deze verrassend ruime, goed onderhouden woning met tuin op het zuiden en uitzicht op een plantsoen te komen bekijken.

De woning kent een originele en praktische indeling, met de keuken aan de voorzijde en een riante woonkamer aan de achterzijde die in directe verbinding staat met de zonnige achtertuin. Daarnaast beschikt het huis over een keurige badkamer inclusief 2e toilet en liefst 4 slaapkamers.

Dit huis aan de Cornelis Aarnoutsstraat 113 is gelegen in de groene, kindvriendelijke wijk Gein3dorp, de wijk waarin de meest gezochte voorzieningen aanwezig zijn: scholen, kinderdagverblijven, een winkelcentrum, uitvalswegen (A1, A2, A9 en A10) en recreatiegebied de Gaasperplas op korte afstand. De wijk kent een diversiteit aan bewoners, waarbij een groot deel bestaat uit gezinnen van diverse leeftijden; een kindvriendelijke omgeving waarin speelvoorzieningen en veel groen nadrukkelijk aanwezig zijn!

Wekt dit jouw interesse? Bel dan snel met Morsink Bouwadvies & Makelaardij voor het inplannen van een bezichtiging.

Indeling

Entree, hal met trapopgang en meterkast, toilet, woonkamer met onder de trap een gesloten provisieruimte, landelijke keuken o.a. voorzien van koelkast, vriezer, vaatwasser, oven en een gaskooktoestel.

Eerste verdieping

overloop, badkamer met toilet, douche , wastafel en voldoende bergruimte, slaapkamer 1, slaapkamer 2 en slaapkamer 3

Tweede verdieping

Overloop met opstelplaats voor CV en wasmachine, slaapkamer 4

Tuin

De voortuin is betegeld en de onderhoudsvriendelijke achtertuin beschikt over een groot terras met aan weer zijden vaste beplanting. De zonnige tuin is via een achterom toegankelijk en de stenen berging biedt plaats voor diverse fietsen.

Bijzonderheden

- woonoppervlak 90 m2
- 4 slaapkamers
- diepe tuin op het zonnige zuiden
- ideale ligging aan een autovrije straat en breed plantsoen
- mogelijkheden voor uitbouw en dakkappelen 
- mooie ligging vlakbij winkels, scholen, uitvalswegen en OV
- erfpacht eeuwigdurend afgekocht in 2020
- bouwkundig rapport aanwezig
- energielabel B

Kenmerken