Makelaardij - Taxaties

Woningtaxatie in Hof van Twente en omstreken

De juiste waarde bepalen van een woning is niet eenvoudig. Er zijn vele zaken van invloed op de waarde, zoals de prijsontwikkelingen op de markt, de courantheid van het object, de stand en de ligging, overheidsregels en de bouwtechnische staat. Morsink Bouwadvies & Makelaardij taxeert uw woning volgens de kwaliteitseisen van de Stichting Certificering Voor Makelaars en taxateurs.

Of uw woning nu wilt verbouwen, uw woning wilt verkopen, een woning wilt kopen of u wilt de waarde van een woning weten voor een hypotheekaanvraag, u staat in alle gevallen voor een belangrijke financiële beslissing. Bij zo’n vergaande beslissing zoekt u zekerheid in de taxatie. Dat betekent alleen in zee gaan met een deskundige, betrouwbare taxateur. Morsink Bouwadvies & Makelaardij is gecertificeerd, geregistreerd bij het kwaliteitsregister SCVM en aangesloten bij een van de erkende taxatie-instituten. Dat betekent dat:

  • wij beschikken over een uitgebreide database van vergelijkbare woningen
  • het taxatierapport voldoet aan de eisen voor NHG
  • het taxatierapport wordt geaccepteerd door financiële instellingen.

Veel geldverstrekkers accepteren alleen taxaties goedgekeurd door een validatie-instituut. Morsink Bouwadvies & Makelaardij is aangesloten bij het NWWI, TaxateursUnie en TVI en kan de opgestelde taxatierapporten via het validatie-instituut aanbieden aan uw hypotheekverstrekker. Klik op een van onderstaande logo's om direct een taxatie aan te vragen: