Bouwadvies


De bouwkundige kennis is een goede ondersteuning voor de makelaardij. Daarnaast ondersteunt Morsink Bouwadvies & Makelaardij (particuliere) opdrachtgevers, maar ook architecten en ontwikkelaars in het kader van bouwadvies. Door jarenlange ervaring bij en met overheden is Morsink Bouwadvies & Makelaardij degene die zorgt voor een goede coördinatie tussen haar opdrachtgevers en overheid.

Om het bouwproces op de juiste wijze te laten verlopen, kunt u ons de leiding geven voor de uitvoering van uw totale verbouwingswerkzaamheden.

Het doel van Morsink Bouwadvies & Makelaardij is om door middel van dienstverlening de zekerheid te geven dat het bouwplan aan alle van toepassing zijnde regelgeving voldoet. Om dat te bereiken worden alle bouwplannen voor indiening bij de gemeente gecontroleerd en worden de gemeentelijke procedures op de voet gevolgd. Voor u als opdrachtgever betekent dit minder risico's (weigering vergunning, vertraging in procedures, aanvullende eisen, etc.). Voor indiening bij de gemeente hebben we in de afgelopen periode al een groot aantal bouwplannen voor onze opdrachtgevers mogen controleren en hebben mede door onze tussenkomst een aantal bouwplannen goedgekeurd zien worden.

Naast bouwplannen begeleiden we opdrachtgevers ook tijdens procedures tot wijzigingen in bestemmingsplannen. Het zou best zo kunnen zijn dat uw bouwplan eerst niet maar later wel realiseerbaar is.

Door jarenlange ervaring is Morsink Bouwadvies & Makelaardij voor u als opdrachtgever een betrouwbare en deskundige keuze.

Samenwerken is elkaar kunnen vertrouwen, waarbij het belangrijk is dat het klikt. Loop gerust tijdens onze kantoortijden eens binnen op het kantoor aan de Grotestraat 80 te Goor onder het genot van een kopje koffie.